Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard)

Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard)


Депозит преку банкарски картички (VISA/MasterCard) ?

Минималниот депозит е 10 УСД. Ако вашата банкарска сметка е во друга валута, средствата ќе се конвертираат автоматски.

И имаме добри вести за вас: не наплаќаме никакви такси кога правите депозит.

1. Посетете ја веб-локацијата ExpertOption.com или мобилната апликација.

2. Најавете се на вашата трговска сметка.

3. Кликнете на „Финансии“ во менито во горниот лев агол и кликнете „Депозит“.
Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard)
4. Постојат неколку начини за депонирање средства на вашата сметка, можете да внесувате депозити преку која било дебитна и кредитна картичка. Картичката мора да биде валидна и регистрирана на ваше име и да поддржува меѓународни онлајн трансакции. изберете „VISA / MasterCard“.
Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard)
5. Можете рачно да внесете износ на депозит или да изберете еден од списокот.
Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard)
6. Системот може да ви понуди бонус за депозит, искористете го бонусот за да го зголемите депозитот. После тоа, кликнете "ПРОДОЛЖИ".
Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard)
5. Ќе бидете пренасочени на нова страница каде што ќе биде побарано да го внесете бројот на вашата картичка, името на сопственикот на картичката и CVV.
Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard)
Кодот CVV или СVС е 3-цифрен код кој се користи како безбедносен елемент при онлајн трансакции. Тоа е напишано на линијата за потпис на задната страна од вашата картичка. Изгледа како подолу.
Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard)
За да ја завршите трансакцијата, притиснете го копчето „Додај средства ...“.
Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard)
Ако вашата трансакција е успешно завршена, ќе се појави прозорец за потврда и вашите средства веднаш ќе се кредитираат на вашата сметка.
Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard)


Повисок статус - повеќе привилегии

Микро Основни Сребрена Злато Платина Ексклузивно

За оние кои претпочитаат лесен старт. Надградете на повисок статус кога сте подготвени

За оние кои претпочитаат лесен старт. Надградете на повисок статус кога сте подготвени Мнозинството од нашите клиенти започнуваат со Сребрена сметка. Вклучени бесплатни консултации Паметните инвестиции започнуваат со Голд сметка. Добијте најмногу од вашата сметка со привилегирани функции Нашата најдобра експертиза и ексклузивно управување со сметки за сериозни инвеститори Прашајте го менаџерот на вашата сметка за дополнителни информации
од 10 долари
од 50 долари
од 500 долари
од 2.500 долари
од 5.000 долари
Само покана


Видови на сметки

Микро Основни Сребрена Злато Платина Ексклузивно
Образовни материјали
Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard) Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard) Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard) Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard) Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard) Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard)
Дневни прегледи на пазарот и финансиски истражувања
Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard) Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard) Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard) Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard)
Приоритетно повлекување
Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard) Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard) Депонирајте пари во ExpertOption преку банкарски картички (VISA/MasterCard)
Максимален број на истовремено отворени зделки
10
10 15 30 Нема ограничување Нема ограничување
Максимален износ на зделка
10 долари
25 долари 250 долари 1000 долари 2.000 долари 3.000 долари
Зголемена добивка од средства
0
0 0 до 2% до 4% до 6%
Thank you for rating.