ExpertOption Преземете ја апликацијата - ExpertOption North Macedonia - ExpertOption Северна Македонија

Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)


Како да ја преземете и инсталирате апликацијата ExpertOption на Windows

Апликацијата Desktop на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб-верзија. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.

Системски барања

 • Операционен систем:
  • Windows 7, 8, 8.1, 10
 • RAM меморија:
  • 2 GB
 • Видео картичка:
  • DirectX 9 (Windows)
 • Простор на хард дискот:
  • 130 Mb

Преземете ја официјалната апликација ExpertOption овде на вашиот лаптоп/компјутер.

Преземете ја апликацијата ExpertOption за Windows

Инсталаторот на ExpertOption ќе започне автоматски да се презема за неколку секунди. Ако тоа не се случи, рестартирајте го преземањето

По успешно преземањето, следете ги овие чекори за да го инсталирате на вашиот лаптоп/компјутер:

Зачувајте ја датотеката ExpertOption-7.2.12.exe на вашиот компјутер.
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Отворете ја преземената датотека, кликнете двапати на датотеката, таа ќе работи автоматски.
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Ова ќе ве однесе до страницата за демо тргување за да започнете со тргување со 10.000 долари во Демо сметка
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
За да продолжите да ја користите сметката, зачувајте ги резултатите од тргувањето и можете да тргувате на вистинска сметка. Кликнете на „Отвори вистинска сметка“ за да креирате сметка на ExpertOption.
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Постојат три достапни опции: регистрирање со вашата адреса за е-пошта, сметка на Facebook или сметка на Google како подолу. Сè што ви треба е да изберете кој било соодветен метод и да креирате лозинка.


Како да ја преземете и инсталирате апликацијата ExpertOption на macOS

Апликацијата Desktop на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб-верзија. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.

Системски барања

 • Операционен систем:
  • macOS - OS X 10.10 Yosemite
 • RAM меморија:
  • 2 GB
 • Видео картичка:
  • OpenGL 2.0-пријателски (macOS)
 • Простор на хард дискот:
  • 130 Mb

Преземете ја официјалната апликација ExpertOption овде на вашиот лаптоп/компјутер.

Преземете ја апликацијата ExpertOption за macOS

Инсталаторот на ExpertOption ќе започне автоматски да се презема за неколку секунди. Ако тоа не се случи, рестартирајте го преземањето

По успешно преземањето, направете ги истите чекори како на Windows за да го инсталирате на вашиот лаптоп/компјутер:

Како да се регистрирате со е-пошта

1. Можете да се регистрирате за сметка на платформата со кликнување на копчето „ Отвори вистинска сметка “ во горниот десен агол.
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
2. За да се регистрирате, треба да ги пополните сите потребни информации и да кликнете на „Отвори сметка“
 1. Внесете валидна адреса за е-пошта.
 2. Направете силна лозинка.
 3. Исто така, треба да прочитате „Услови и правила“ и да го проверите.
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Секоја чест! Успешно се регистриравте. За да започнете со тргување во живо, треба да вложите на вашата сметка (минималниот депозит е 10 УСД).
Како да направите депозит во ExpertOption
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Внесете ги податоците на картичката и кликнете „Додај средства...“
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Сега можете да тргувате на вистинска сметка по успешното депонирање.

Ако сакате да користите демо сметка, кликнете на „РЕАЛНА СМЕТКА“ и изберете „ДЕМО СМЕТКА“ за да започнете со тргување со 10.000 долари во Демо сметка. Демо сметката е алатка за да се запознаете со платформата, да ги вежбате вашите вештини за тргување со различни средства и да испробате нова механика на графикон во реално време без ризици.
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Конечно, ќе пристапите до вашата е-пошта, ExpertOption ќе ви испрати потврдна пошта. Кликнете на копчето во таа пошта за да ја активирате вашата сметка. Така, ќе завршите со регистрација и активирање на вашата сметка.
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)Како да се регистрирате со сметка на Фејсбук

Исто така, имате опција да ја отворите вашата сметка преку сметка на Facebook и тоа можете да го направите со само неколку едноставни чекори:

1. Проверете „Услови и правила“ и кликнете на копчето Facebook
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе ви треба за да ја внесете вашата e-mail адреса што сте ја користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „Log In“
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Откако ќе кликнете на копчето „Log in“, ExpertOption бара пристап до: Вашето име и слика на профилот и адреса на е-пошта. Кликнете на „Продолжи...“
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
После тоа автоматски ќе бидете пренасочени на платформата ExpertOption.


Како да се регистрирате со сметка на Google

1. За да се регистрирате со сметка на Google , проверете „Одредби и услови“ и кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
2. Во новоотворениот прозорец внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да преземете и инсталирате апликација ExpertOption за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата адреса за е-пошта.
Thank you for rating.