Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard)

Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard)


Depozitë me karta bankare (VISA/MasterCard) ?

Depozita minimale është 10 USD. Nëse llogaria juaj bankare është në një monedhë tjetër, fondet do të konvertohen automatikisht.

Dhe ne kemi një lajm të mirë për ju: Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë kur bëni një depozitë.

1. Vizitoni faqen e internetit të ExpertOption.com ose aplikacionin celular.

2. Hyni në llogarinë tuaj tregtare.

3. Klikoni në "Financat" në menunë e këndit të sipërm majtas dhe klikoni "Depozita".
Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard)
4. Ka disa mënyra për të depozituar fonde në llogarinë tuaj, ju mund të bëni depozita nëpërmjet çdo karte debiti dhe krediti. Karta duhet të jetë e vlefshme dhe e regjistruar në emrin tuaj dhe të mbështesë transaksionet ndërkombëtare online. zgjidhni "VISA / MasterCard".
Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard)
5. Ju mund të vendosni një shumë të depozitës manualisht ose të zgjidhni një nga lista.
Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard)
6. Sistemi mund t'ju ofrojë një bonus depozite, përfitoni nga bonusi për të rritur depozitën. Pas kësaj, klikoni "VAZHDIM".
Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard)
5. Do të ridrejtoheni në një faqe të re ku do t'ju kërkohet të shkruani numrin e kartës, emrin e mbajtësit të kartës dhe CVV-në.
Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard)
Kodi CVV ose СVС është një kod 3-shifror që përdoret si element sigurie gjatë transaksioneve online. Është shkruar në vijën e nënshkrimit në anën e pasme të kartës suaj. Duket si më poshtë.
Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard)
Për të përfunduar transaksionin, shtypni butonin "Shto fonde ...".
Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard)
Nëse transaksioni juaj ka përfunduar me sukses, do të shfaqet një dritare konfirmimi dhe fondet tuaja do të kreditohen në llogarinë tuaj menjëherë.
Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard)


Status më i lartë - më shumë privilegje

Mikro bazë Argjendi Ari Platinum Ekskluzive

Për ata që preferojnë fillimin e lehtë. Përmirësojeni në status më të lartë kur të jeni gati

Për ata që preferojnë fillimin e lehtë. Përmirësojeni në status më të lartë kur të jeni gati Shumica e klientëve tanë fillojnë me llogarinë Silver. Konsultimet falas të përfshira Investimet inteligjente fillojnë me llogarinë Gold. Përfitoni sa më shumë nga llogaria juaj me veçori të privilegjuara Ekspertiza jonë më e mirë dhe menaxhimi ekskluziv i llogarisë për investitorë seriozë Pyesni menaxherin e llogarisë tuaj për informacion shtesë
nga 10 dollarë
nga 50 dollarë
nga 500 dollarë
nga 2500 dollarë
nga 5000 dollarë
Vetëm me ftesë


Llojet e llogarisë

Mikro bazë Argjendi Ari Platinum Ekskluzive
Materiale edukative
Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard) Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard) Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard) Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard) Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard) Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard)
Rishikimet Ditore të Tregut dhe Hulumtimi Financiar
Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard) Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard) Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard) Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard)
Tërheqja me përparësi
Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard) Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard) Depozitoni para në ExpertOption nëpërmjet kartave bankare (VISA/MasterCard)
Numri maksimal i marrëveshjeve të hapura njëkohësisht
10
10 15 30 pa kufi pa kufi
Shuma maksimale e marrëveshjes
10 dollarë
25 dollarë 250 dollarë 1000 dollarë 2000 dollarë 3000 dollarë
Rritja e fitimit të aseteve
0
0 0 deri në 2% deri në 4% deri në 6%
Thank you for rating.