ExpertOption Shkarko aplikacionin - ExpertOption Albania - ExpertOption Shqipëria

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)


Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption në Windows

Aplikacioni Desktop i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të tij. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Kërkesat e sistemit

 • Sistemi operativ:
  • Windows 7, 8, 8.1, 10
 • RAM:
  • 2 GB
 • Karta video:
  • DirectX 9 (Windows)
 • Hapësira e diskut të ngurtë:
  • 130 Mb

Shkarkoni aplikacionin zyrtar ExpertOption këtu në Laptopin/PC tuaj.

Merrni aplikacionin ExpertOption për Windows

Instaluesi juaj i ExpertOption do të fillojë të shkarkohet automatikisht brenda pak sekondash. Nëse kjo nuk ndodh, rinisni shkarkimin

Pas shkarkimit me sukses, ndiqni këto hapa për ta instaluar në laptopin/PC-në tuaj:

Ruani skedarin ExpertOption-7.2.12.exe në kompjuterin tuaj.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)
Hapni skedarin e shkarkuar, klikoni dy herë mbi skedarin, ai do të funksionojë automatikisht.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)
Kjo do t'ju çojë në faqen e tregtimit Demo për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në llogarinë Demo
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)
Në mënyrë që të vazhdoni të përdorni llogarinë, të ruani rezultatet e tregtimit dhe të mund të tregtoni në një llogari reale. Klikoni "Hap llogarinë reale" për të krijuar një llogari ExpertOption.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)
Ekzistojnë tre opsione të disponueshme: regjistrimi me adresën tuaj të emailit, llogarinë në Facebook ose llogarinë Google si më poshtë. Gjithçka që ju nevojitet është të zgjidhni çdo metodë të përshtatshme dhe të krijoni një fjalëkalim.


Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption në macOS

Aplikacioni Desktop i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të tij. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Kërkesat e sistemit

 • Sistemi operativ:
  • macOS - OS X 10.10 Yosemite
 • RAM:
  • 2 GB
 • Karta video:
  • Miq për OpenGL 2.0 (macOS)
 • Hapësira e diskut të ngurtë:
  • 130 Mb

Shkarkoni aplikacionin zyrtar ExpertOption këtu në Laptopin/PC tuaj.

Merrni aplikacionin ExpertOption për macOS

Instaluesi juaj i ExpertOption do të fillojë të shkarkohet automatikisht brenda pak sekondash. Nëse kjo nuk ndodh, rinisni shkarkimin

Pas shkarkimit me sukses, bëni të njëjtat hapa si në Windows për ta instaluar në Laptopin/PC tuaj:

Si të regjistroheni me një email

1. Mund të regjistroheni për një llogari në platformë duke klikuar butonin “ Hap llogari reale ” në këndin e sipërm djathtas.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)
2. Për t'u regjistruar duhet të plotësoni të gjitha informacionet e nevojshme dhe të klikoni "Hap llogari"
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Ju gjithashtu duhet të lexoni "Termat dhe Kushtet" dhe ta kontrolloni atë.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)
urime! Ju jeni regjistruar me sukses. Për të filluar tregtimin Live ju duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Depozita minimale është 10 USD).
Si të bëni një depozitë në ExpertOption
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)
Futni të dhënat e kartës dhe klikoni "Shto fonde ..."
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)
Tani mund të tregtoni në një llogari reale pasi të keni depozituar me sukses.

Nëse dëshironi të përdorni Llogarinë Demo, klikoni "LLOGARIA REAL" dhe zgjidhni "LLOGARIA DEMO" për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në Llogari Demo. Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)
Më në fund, ju hyni në emailin tuaj, ExpertOption do t'ju dërgojë një email konfirmimi. Klikoni butonin në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)Si të regjistroheni me një llogari në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj nga llogaria në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Kontrolloni "Kushtet dhe Kushtet" dhe klikoni në butonin Facebook
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet për të futur adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", ExpertOption po kërkon qasje në: Emrin tuaj dhe fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni "Vazhdo..."
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)
Pas kësaj do të ridrejtoheni automatikisht në platformën ExpertOption.


Si të regjistroheni me një llogari Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google , kontrolloni "Termat dhe Kushtet" dhe klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin ExpertOption për laptop/PC (Windows, macOS)
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.
Thank you for rating.