Verifiko ExpertOption - ExpertOption Albania - ExpertOption Shqipëria

Si të verifikoni llogarinë në ExpertOption
Verifikimi i të dhënave të përdoruesit është një procedurë e detyrueshme në përputhje me kërkesat e politikës KYC (Njih klientin tënd) si dhe me rregullat ndërkombëtare kundër pastrimit të parave (Anti Money Laundering).

Duke ofruar shërbime brokerimi për tregtarët tanë, ne jemi të detyruar të identifikojmë përdoruesit dhe të monitorojmë aktivitetin financiar. Kriteret bazë të identifikimit në sistem janë verifikimi i identitetit, adresa e banimit të klientit dhe konfirmimi me email.


Verifikimi me email

Pasi të jeni regjistruar, do të merrni një email konfirmimi (një mesazh nga ExpertOption) i cili përfshin një lidhje që duhet të klikoni për të verifikuar adresën tuaj të emailit.
Si të verifikoni llogarinë në ExpertOption
Nëse nuk merrni fare një email konfirmimi nga ne, dërgoni një mesazh te [email protected] nga adresa juaj e emailit të përdorur në platformë dhe ne do ta konfirmojmë emailin tuaj manualisht.

Verifikimi i adresës dhe identitetit

Procesi i verifikimit është një rishikim i thjeshtë një herë i dokumenteve tuaja. Ky është një hap i domosdoshëm që ne të përputhemi plotësisht me politikën e AML KYC, duke konfirmuar kështu identitetin tuaj si Tregtar me ExpertOption.

Procesi i verifikimit fillon pasi të plotësoni informacionin e identitetit dhe adresës në profilin tuaj. Hapni faqen e Profilit dhe gjeni seksionet e statusit të identitetit dhe statusit të adresës.
Si të verifikoni llogarinë në ExpertOption

Verifikimi i kartës bankare

Procesi i verifikimit ndryshon në varësi të metodës së depozitimit.

Nëse depozitoni duke përdorur VISA ose MASTERCARD (qoftë kartë krediti ose debiti), do të na duhet të verifikojmë sa vijon:

- Një foto me ngjyra e një ID ose pasaporte të vlefshme kryesore, e cila tregon foton tuaj dhe emrin e plotë Karta e identitetit të

pasaportës në të dyja anët Dokumentet duhet të tregojnë emri juaj, foto dhe nuk skadon - Një foto e kartës bankare (ana e përparme e kartës suaj e përdorur për depozitim me gjashtë shifrat e para dhe katër të fundit të dukshme, me emrin tuaj dhe datën e skadencës) Nëse vendosni të depozitoni duke përdorur një portofol elektronik, kriptovaluta, banking online ose pagesa celulare, do të na duhet vetëm të verifikojmë ID-në ose Pasaportën tuaj të vlefshme kryesore.
Si të verifikoni llogarinë në ExpertOption

Si të verifikoni llogarinë në ExpertOption
Si të verifikoni llogarinë në ExpertOption

Si të verifikoni llogarinë në ExpertOption

Si të verifikoni llogarinë në ExpertOption


Ju lutemi vini re se fotot duhet të jenë të cilësisë së lartë, i gjithë dokumenti duhet të jetë i dukshëm dhe ne nuk pranojmë fotokopje ose skanime.

Verifikimi është i disponueshëm vetëm pas krijimit të një llogarie REAL dhe pas depozitimit.
Thank you for rating.