ExpertOption Llogaria Demo - ExpertOption Albania - ExpertOption Shqipëria

Si të hapni një llogari demo në ExpertOption


Filloni ndërfaqen tregtare me 1 klik

Regjistrimi në platformë është një proces i thjeshtë që përbëhet nga vetëm disa klikime. Për të hapur ndërfaqen e tregtimit me 1 klik, klikoni në butonin "Provo demo falas".
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Kjo do t'ju çojë në faqen e tregtimit Demo për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në llogarinë Demo
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Në mënyrë që të vazhdoni të përdorni llogarinë, të ruani rezultatet e tregtimit dhe të mund të tregtoni në një llogari reale. Klikoni "Hap llogarinë reale" për të krijuar një llogari ExpertOption.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Ekzistojnë tre opsione të disponueshme: regjistrimi me adresën tuaj të emailit, llogarinë në Facebook ose llogarinë Google si më poshtë. Gjithçka që ju nevojitet është të zgjidhni çdo metodë të përshtatshme dhe të krijoni një fjalëkalim.


Si të hapni një llogari me një email

1. Mund të regjistroheni për një llogari në platformë duke klikuar butonin “ Llogaria reale ” në këndin e sipërm djathtas.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
2. Për t'u regjistruar duhet të plotësoni të gjitha informacionet e nevojshme dhe të klikoni "Hap llogari"
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Ju gjithashtu duhet të lexoni "Termat dhe Kushtet" dhe ta kontrolloni atë.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
urime! Ju jeni regjistruar me sukses. Për të filluar tregtimin Live ju duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Depozita minimale është 10 USD).
Si të bëni një depozitë në ExpertOption
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Futni të dhënat e kartës dhe klikoni "Shto fonde ..."
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Tani mund të tregtoni në një llogari reale pasi të keni depozituar me sukses.

Nëse dëshironi të përdorni Llogarinë Demo, klikoni "LLOGARIA REAL" dhe zgjidhni "LLOGARIA DEMO" për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në Llogari Demo. Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Më në fund, ju hyni në emailin tuaj, ExpertOption do t'ju dërgojë një email konfirmimi. Klikoni butonin në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOptionSi të hapni një llogari me një llogari në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj nga llogaria në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Kontrolloni "Kushtet dhe Kushtet" dhe klikoni në butonin Facebook
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet për të futur adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", ExpertOption po kërkon qasje në: Emrin tuaj dhe fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni "Vazhdo..."
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Pas kësaj do të ridrejtoheni automatikisht në platformën ExpertOption.


Si të hapni një llogari me një llogari Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google , kontrolloni "Termat dhe Kushtet" dhe klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.

Hapni llogarinë në aplikacionin ExpertOption iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular ExpertOption nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “ExpertOption - Mobile Trading” dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Pas kësaj, hapni aplikacionin ExpertOption, do të shihni platformën e tregtimit, klikoni "Bli" ose "Shit" për të parashikuar se ku do të shkojë grafiku.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Tani mund të vazhdoni të tregtoni me 10,000 dollarë në llogarinë Demo.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Ju gjithashtu mund të hapni një llogari në platformën celulare iOS duke klikuar "Llogaria reale"
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Ju gjithashtu duhet të pranoni "Kushtet dhe Kushtet"
 4. Kliko "Krijo llogari"
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, tani mund të depozitoni dhe të filloni të tregtoni me llogari reale
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption


Hapni llogarinë në aplikacionin Android ExpertOption

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular ExpertOption nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “ExpertOption - Mobile Trading” dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit ExpertOption për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Pas kësaj, hapni aplikacionin ExpertOption, do të shihni platformën e tregtimit, klikoni "Bli" ose "Shit" për të parashikuar se ku do të shkojë grafiku.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Tani mund të vazhdoni të tregtoni me 10,000 dollarë në llogarinë Demo.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Ju gjithashtu mund të hapni një llogari në platformën celulare Android duke klikuar "DEMO BALANCE" më pas kliko "Hap llogari reale"
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Ju gjithashtu duhet të pranoni "Kushtet dhe Kushtet"
 4. Kliko "Krijo llogari"
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, tani mund të depozitoni dhe të filloni tregtimin me llogarinë reale
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption

Hapni llogarinë ExpertOption në versionin celular në ueb

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare ExpertOption, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për " expertoption.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Klikoni butonin "Llogaria reale" në këndin e sipërm të djathtë.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Në këtë hap ne ende vendosim të dhënat: email, fjalëkalim, pranojmë "Kushtet dhe kushtet" dhe klikojmë "Hap llogari"
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Urime! Jeni regjistruar me sukses, Tani mund të depozitoni dhe filloni të tregtoni me llogari reale
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ose dëshironi të tregtoni fillimisht me llogarinë Demo, për ta bërë këtë duke klikuar ikonën e menysë
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Klikoni "Tregtia"
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Kaloni llogaritë nga llogaria reale në llogarinë demo.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption
Do të keni 10,000 dollarë në llogari demo.
Si të hapni një llogari demo në ExpertOption


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


A ka një llogari demo?

Ne ju ofrojmë të përdorni një llogari demo me bilanc prej 10 000 parash virtuale në mënyrë që të jeni në gjendje të vlerësoni përfitimet e platformës së tregtimit.


Sa para mund të fitoj në llogarinë e praktikës?

Ju nuk mund të përfitoni nga transaksionet që kryeni në llogarinë e praktikës. Ju merrni fonde virtuale dhe bëni transaksione virtuale. Është menduar vetëm për qëllime trajnimi. Për të tregtuar duke përdorur para reale, duhet të depozitoni fonde në një llogari reale.


Si të kaloj midis llogarisë së praktikës dhe llogarisë reale?

Për të kaluar midis llogarive, kliko bilancin në këndin e sipërm qendror. Sigurohuni që të jeni në sallën e tregtisë. Paneli që hapet tregon të gjitha llogaritë tuaja: llogarinë tuaj reale dhe llogarinë tuaj të praktikës. Klikoni një llogari për ta bërë atë aktive që të mund ta përdorni për tregtim.
Thank you for rating.