Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët

Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët


Si të regjistroheni në ExpertOption


Filloni ndërfaqen tregtare me 1 klik

Regjistrimi në platformë është një proces i thjeshtë që përbëhet nga vetëm disa klikime. Për të hapur ndërfaqen e tregtimit me 1 klik, klikoni në butonin "Provo demo falas".
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Kjo do t'ju çojë në faqen e tregtimit Demo për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në llogarinë Demo
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Në mënyrë që të vazhdoni të përdorni llogarinë, të ruani rezultatet e tregtimit dhe të mund të tregtoni në një llogari reale. Klikoni "Hap llogarinë reale" për të krijuar një llogari ExpertOption.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Ekzistojnë tre opsione të disponueshme: regjistrimi me adresën tuaj të emailit, llogarinë në Facebook ose llogarinë Google si më poshtë. Gjithçka që ju nevojitet është të zgjidhni çdo metodë të përshtatshme dhe të krijoni një fjalëkalim.


Si të regjistroheni me një email

1. Mund të regjistroheni për një llogari në platformë duke klikuar butonin “ Llogaria reale ” në këndin e sipërm djathtas.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
2. Për t'u regjistruar duhet të plotësoni të gjitha informacionet e nevojshme dhe të klikoni "Hap llogari"
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Ju gjithashtu duhet të lexoni "Termat dhe Kushtet" dhe ta kontrolloni atë.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
urime! Ju jeni regjistruar me sukses. Për të filluar tregtimin Live ju duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Depozita minimale është 10 USD).
Si të bëni një depozitë në ExpertOption
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Futni të dhënat e kartës dhe klikoni "Shto fonde ..."
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Tani mund të tregtoni në një llogari reale pasi të keni depozituar me sukses.

Nëse dëshironi të përdorni Llogarinë Demo, klikoni "LLOGARIA REAL" dhe zgjidhni "LLOGARIA DEMO" për të filluar tregtimin me 10,000 dollarë në Llogari Demo. Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Më në fund, ju hyni në emailin tuaj, ExpertOption do t'ju dërgojë një email konfirmimi. Klikoni butonin në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët


Si të regjistroheni me një llogari në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj me llogarinë në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Kontrolloni "Terms and Condits" dhe klikoni në butonin Facebook
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet për të futur adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", ExpertOption po kërkon qasje në: Emrin tuaj dhe fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni "Vazhdo..."
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Pas kësaj do të ridrejtoheni automatikisht në platformën ExpertOption.


Si të regjistroheni me një llogari Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google , kontrolloni "Termat dhe Kushtet" dhe klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.

Regjistrohuni në aplikacionin ExpertOption iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular ExpertOption nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “ExpertOption - Mobile Trading” dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Pas kësaj, hapni aplikacionin ExpertOption, do të shihni platformën e tregtimit, klikoni "Bli" ose "Shit" për të parashikuar se ku do të shkojë grafiku.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Tani mund të vazhdoni të tregtoni me 10,000 dollarë në llogarinë Demo.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Ju gjithashtu mund të hapni një llogari në platformën celulare iOS duke klikuar "Llogaria reale"
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Ju gjithashtu duhet të pranoni "Kushtet dhe Kushtet"
 4. Kliko "Krijo llogari"
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, tani mund të depozitoni dhe të filloni të tregtoni me llogari reale
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët


Regjistrohuni në aplikacionin Android ExpertOption

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular ExpertOption nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “ExpertOption - Mobile Trading” dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit ExpertOption për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Pas kësaj, hapni aplikacionin ExpertOption, do të shihni platformën e tregtimit, klikoni "Bli" ose "Shit" për të parashikuar se ku do të shkojë grafiku.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Tani mund të vazhdoni të tregtoni me 10,000 dollarë në llogarinë Demo.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Ju gjithashtu mund të hapni një llogari në platformën celulare Android duke klikuar "DEMO BALANCE" më pas kliko "Hap llogari reale"
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
 3. Ju gjithashtu duhet të pranoni "Kushtet dhe Kushtet"
 4. Kliko "Krijo llogari"
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, tani mund të depozitoni dhe të filloni tregtimin me llogarinë reale
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët

Regjistro llogarinë e ExpertOption në versionin celular në ueb

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës tregtare ExpertOption, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për " expertoption.com " dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Klikoni butonin "Llogaria reale" në këndin e sipërm të djathtë.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Në këtë hap ne ende vendosim të dhënat: email, fjalëkalim, pranojmë "Kushtet dhe kushtet" dhe klikojmë "Hap llogari"
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Urime! Jeni regjistruar me sukses, Tani mund të depozitoni dhe filloni të tregtoni me llogari reale
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ose dëshironi të tregtoni fillimisht me llogarinë Demo, për ta bërë këtë duke klikuar ikonën e menysë
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Klikoni "Tregtia"
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Kaloni llogaritë nga llogaria reale në llogarinë demo.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Do të keni 10,000 dollarë në llogari demo.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët

Si të verifikoni llogarinë në ExpertOption


Verifikimi me email

Pasi të jeni regjistruar, do të merrni një email konfirmimi (një mesazh nga ExpertOption) i cili përfshin një lidhje që duhet të klikoni për të verifikuar adresën tuaj të emailit.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Nëse nuk merrni fare një email konfirmimi nga ne, dërgoni një mesazh te [email protected] nga adresa juaj e emailit të përdorur në platformë dhe ne do ta konfirmojmë emailin tuaj manualisht.


Verifikimi i adresës dhe identitetit

Procesi i verifikimit është një rishikim i thjeshtë një herë i dokumenteve tuaja. Ky është një hap i domosdoshëm që ne të përputhemi plotësisht me politikën e AML KYC, duke konfirmuar kështu identitetin tuaj si Tregtar me ExpertOption.

Procesi i verifikimit fillon pasi të plotësoni informacionin e identitetit dhe adresës në profilin tuaj. Hapni faqen e Profilit dhe gjeni seksionet e statusit të identitetit dhe statusit të adresës.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët


Verifikimi i kartës bankare

Procesi i verifikimit ndryshon në varësi të metodës së depozitimit.

Nëse depozitoni duke përdorur VISA ose MASTERCARD (qoftë kartë krediti ose debiti), do të na duhet të verifikojmë sa vijon:

- Një foto me ngjyra e një ID ose Pasaportë të vlefshme kryesore, e cila tregon foton tuaj dhe emrin e plotë Karta e identitetit të

pasaportës në të dyja anët Dokumentet duhet të tregojnë emri juaj, foto dhe nuk skadon - Një foto e kartës bankare (ana e përparme e kartës suaj e përdorur për depozitim me gjashtë shifrat e para dhe katër të fundit të dukshme, me emrin tuaj dhe datën e skadencës) Nëse vendosni të depozitoni duke përdorur një portofol elektronik, kriptovaluta, banking online ose pagesa celulare, do të na duhet vetëm të verifikojmë ID-në ose Pasaportën tuaj të vlefshme kryesore.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët

Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët

Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët

Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët


Ju lutemi vini re se fotot duhet të jenë të cilësisë së lartë, i gjithë dokumenti duhet të jetë i dukshëm dhe ne nuk pranojmë fotokopje ose skanime.

Verifikimi është i disponueshëm vetëm pas krijimit të një llogarie REAL dhe pas depozitimit.


Si të depozitoni para në ExpertOption

Si mund të bëj një depozitë?

Jeni të mirëpritur të depozitoni duke përdorur një kartë debiti ose krediti (VISA, MasterCard), Intenet Banking, një portofol elektronik si Perfect Money, Skrill, WebMoney... ose Crypto.

Depozita minimale është 10 USD. Nëse llogaria juaj bankare është në një monedhë tjetër, fondet do të konvertohen automatikisht.

Shumë nga tregtarët tanë preferojnë përdorimin e pagesave elektronike në vend të kartave bankare sepse janë më të shpejta për tërheqje.

Dhe ne kemi një lajm të mirë për ju: Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë kur bëni një depozitë.

Kartat bankare (VISA/MasterCard)

1. Vizitoni faqen e internetit të ExpertOption.com ose aplikacionin celular.

2. Hyni në llogarinë tuaj tregtare.

3. Klikoni në "Financat" në menunë e këndit të sipërm majtas dhe klikoni "Depozita".
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
4. Ka disa mënyra për të depozituar fonde në llogarinë tuaj, ju mund të bëni depozita nëpërmjet çdo karte debiti dhe krediti. Karta duhet të jetë e vlefshme dhe e regjistruar në emrin tuaj dhe të mbështesë transaksionet ndërkombëtare online. zgjidhni "VISA / MasterCard".
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
5. Ju mund të vendosni një shumë të depozitës manualisht ose të zgjidhni një nga lista.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
6. Sistemi mund t'ju ofrojë një bonus depozite, përfitoni nga bonusi për të rritur depozitën. Pas kësaj, klikoni "VAZHDIM".
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
5. Do të ridrejtoheni në një faqe të re ku do t'ju kërkohet të shkruani numrin e kartës, emrin e mbajtësit të kartës dhe CVV-në.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Kodi CVV ose СVС është një kod 3-shifror që përdoret si element sigurie gjatë transaksioneve online. Është shkruar në vijën e nënshkrimit në anën e pasme të kartës suaj. Duket si më poshtë.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Për të përfunduar transaksionin, shtypni butonin "Shto fonde ...".
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Nëse transaksioni juaj ka përfunduar me sukses, do të shfaqet një dritare konfirmimi dhe fondet tuaja do të kreditohen në llogarinë tuaj menjëherë.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët

Internet Banking

1. Vizitoni faqen e internetit të ExpertOption.com ose aplikacionin celular.

2. Hyni në llogarinë tuaj tregtare.

3. Klikoni në "Financat" në menunë e këndit të sipërm majtas dhe klikoni "Depozita".
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
4. Zgjidhni "Bankat e...".
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
5. Ju mund të vendosni një shumë të depozitës manualisht ose të zgjidhni një nga lista.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
6. Sistemi mund t'ju ofrojë një bonus depozite, përfitoni nga bonusi për të rritur depozitën. Pas kësaj, klikoni "VAZHDIM".
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
5. Do të ridrejtoheni në një faqe të re ku duhet të zgjidhni bankën tuaj.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Futni të dhënat e kërkuara për të depozituar para në ExpertOption nga banka juaj.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Nëse transaksioni juaj ka përfunduar me sukses,
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët

Pagesat elektronike

1. Vizitoni faqen e internetit të ExpertOption.com ose aplikacionin celular.

2. Hyni në llogarinë tuaj tregtare.

3. Klikoni në "Financat" në menunë e këndit të sipërm majtas dhe klikoni "Depozita".
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët4. Zgjidhni "WebMoney" si shembull.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
5. Ju mund të vendosni një shumë të depozitës manualisht ose të zgjidhni një nga lista.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
6. Sistemi mund t'ju ofrojë një bonus depozite, përfitoni nga bonusi për të rritur depozitën. Pas kësaj, klikoni "VAZHDIM".
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët5. Do të ridrejtoheni në një faqe të re ku duhet të futni të dhënat e kërkuara për të depozituar para te ExpertOption.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Nëse transaksioni juaj ka përfunduar me sukses, do të shfaqet një dritare konfirmimi dhe fondet tuaja do të kreditohen në llogarinë tuaj menjëherë.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët

Kripto

1. Vizitoni faqen e internetit të ExpertOption.com ose aplikacionin celular.

2. Hyni në llogarinë tuaj tregtare.

3. Klikoni në "Financat" në menunë e këndit të sipërm majtas dhe klikoni "Depozita".
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët4. Zgjidhni "Crypto" ose "Binance Pay".
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
5. Ju mund të vendosni një shumë të depozitës manualisht ose të zgjidhni një nga lista.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
6. Sistemi mund t'ju ofrojë një bonus depozite, përfitoni nga bonusi për të rritur depozitën. Pas kësaj, klikoni "VAZHDIM".
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
5. Do të ridrejtoheni në një faqe të re ku mund të merrni adresën dhe të dërgoni saktësisht kripto-n në atë adresë.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Pagesa juaj do të përfundojë sapo të konfirmohet nga rrjeti. Koha e konfirmimit mund të ndryshojë dhe varet nga tarifa e paguar.

Status më i lartë - më shumë privilegje

Mikro bazë Argjendi Ari Platinum Ekskluzive

Për ata që preferojnë fillimin e lehtë. Përmirësojeni në status më të lartë kur të jeni gati

Për ata që preferojnë fillimin e lehtë. Përmirësojeni në status më të lartë kur të jeni gati Shumica e klientëve tanë fillojnë me llogarinë Silver. Konsultimet falas të përfshira Investimet inteligjente fillojnë me llogarinë Gold. Përfitoni sa më shumë nga llogaria juaj me veçori të privilegjuara Ekspertiza jonë më e mirë dhe menaxhimi ekskluziv i llogarisë për investitorë seriozë Pyesni menaxherin e llogarisë tuaj për informacion shtesë
nga 10 dollarë
nga 50 dollarë
nga 500 dollarë
nga 2500 dollarë
nga 5000 dollarë
Vetëm me ftesë


Llojet e llogarisë

Mikro bazë Argjendi Ari Platinum Ekskluzive
Materiale edukative
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Rishikimet Ditore të Tregut dhe Hulumtimi Financiar
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Tërheqja me përparësi
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Numri maksimal i marrëveshjeve të hapura njëkohësisht
10
10 15 30 pa kufi pa kufi
Shuma maksimale e marrëveshjes
10 dollarë
25 dollarë 250 dollarë 1000 dollarë 2000 dollarë 3000 dollarë
Rritja e fitimit të aseteve
0
0 0 deri në 2% deri në 4% deri në 6%

Si të tregtoni opsionet binare në ExpertOption


Veçoritë

Ne ofrojmë tregtimin më të shpejtë duke përdorur teknologji moderne. Nuk ka vonesa në ekzekutimet e porosive dhe kuotat më të sakta. Platforma jonë e tregtimit është e disponueshme gjatë gjithë orës dhe gjatë fundjavave. Shërbimi ndaj klientit ExpertOption është i disponueshëm 24/7. Ne po shtojmë vazhdimisht instrumente të reja financiare.

 • Mjetet e analizës teknike: 4 lloje grafikësh, 8 tregues, linja trendi
 • Tregti sociale: shikoni oferta në të gjithë globin ose tregtoni me miqtë tuaj
 • Mbi 100 asete duke përfshirë aksione të njohura si Apple, Facebook dhe McDonalds
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët


Si të hapni një tregti?

1. Zgjidhni aktivin për tregtim
 • Mund të lëvizni nëpër listën e aseteve. Asetet që janë në dispozicion për ju janë me ngjyrë të bardhë. Klikoni mbi aktivin për të tregtuar mbi të.
 • Përqindja përcakton përfitimin e saj. Sa më e lartë të jetë përqindja - aq më i lartë është fitimi juaj në rast suksesi.

Të gjitha tregtimet mbyllen me përfitimin që u tregua kur u hapën.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
2. Zgjidhni një kohë skadimi dhe klikoni butonin "Apliko"

Periudha e skadimit është koha pas së cilës tregtia do të konsiderohet e përfunduar (e mbyllur) dhe rezultati përmblidhet automatikisht.

Kur përfundoni një tregti me ExpertOption, ju përcaktoni në mënyrë të pavarur kohën e ekzekutimit të transaksionit.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
3. Vendosni shumën që do të investoni.

Shuma minimale për një tregti është 1 $, maksimumi - 1,000 $, ose një ekuivalent në monedhën e llogarisë tuaj. Ne ju rekomandojmë të filloni me tregti të vogla për të testuar tregun dhe për t'u qetësuar.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
4. Analizoni lëvizjen e çmimeve në tabelë dhe bëni parashikimin tuaj.

Zgjidhni opsionet më të larta (jeshile) ose të ulëta (rozë) në varësi të parashikimit tuaj. Nëse prisni që çmimi të rritet, shtypni "Higher" dhe nëse mendoni se çmimi do të ulet, shtypni "Ul"
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
5. Prisni që tregtia të mbyllet për të zbuluar nëse parashikimi juaj ishte i saktë. Nëse do të ishte, shuma e investimit tuaj plus fitimi nga aktivi do të shtohej në bilancin tuaj. Nëse parashikimi juaj ishte i pasaktë - investimi nuk do të kthehej.

Ju mund të monitoroni ecurinë e porosisë tuaj në grafik
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
ose në ofertat
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Ju do të merrni njoftimin për rezultatin e tregtisë tuaj kur të përfundojë
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët

Si të tërhiqni para në ExpertOption


Cilat mënyra pagese janë të disponueshme për tërheqje?

Ne punojmë me më shumë se 20 sisteme pagesash. Ju mund të transferoni para në kartën tuaj të debitit ose të kreditit: Visa, MasterCard, Maestro, UnionPay. Ne jemi të integruar edhe me metodat e pagesave elektronike: Neteller, Skrill, Perfect Money, FasaPay dhe të tjera.

Llogaritë Gold, Platinum dhe Exclusive kanë prioritet tërheqje.

Tërheqjet e para duhet të bëhen në kartën bankare ose në portofolin elektronik që është përdorur për të bërë një depozitë. Në rast të tërheqjes në kartën bankare, shuma e tërheqjes duhet të jetë e barabartë me shumën e depozitës. Fonde të tjera (të ardhura) që mund t'i tërhiqni në çdo portofol elektronik (Skrill, Neteller, UnionPay ose ndonjë metodë tjetër)


Si mund të tërheq para?

Së pari, le të sqarojmë një pikë të vogël. Dikujt mund t'i duket qesharake ose marrëzi, por ne marrim shumë pyetje të ngjashme çdo ditë. Paratë mund të tërhiqen VETËM nga një llogari reale, një llogari demo është, në fakt, një profil simulimi në të cilin mund të praktikoni të fitoni para duke përdorur platformën ExpertOption. Prandaj, në fillim, në një llogari demo, një shumë e madhe prej 10,000 dollarë është në dispozicion për tregtim.

Pra, ju keni një llogari të vërtetë, e keni plotësuar duke përdorur një kartë bankare MasterCard. Tani ju keni fituar një fitim dhe dëshironi të tërhiqni fitimet tuaja. Si mund të bëhet?

Tërheqja nuk ka qenë kurrë më e lehtë! Ndiqni këto hapa:

1. Thjesht hapni platformën ExpertOption dhe trokitni lehtë mbi menunë e këndit të sipërm të majtë.

2. Më pas zgjidhni opsionin Financat. Tani do të shihni një opsion Tërheqje në këndin e poshtëm djathtas të dritares.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
3. Aty duhet të futni të gjitha të dhënat e mënyrës së pagesës që dëshironi të përdorni për tërheqje
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
. 4. Pasi të keni dhënë të gjitha informacionet në këtë fushë, shtypni butonin “Kërkesë e re”.
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Kjo është ajo, paratë tuaja janë në rrugën e saj për në kartën tuaj të kreditit ose një mënyrë tjetër pagese. Kërkesën e re do ta shihni në "Historiku i pagesave"
Si të tregtoni në ExpertOption për fillestarët
Një gjë më e rëndësishme!

Përveç metodave të zakonshme të tërheqjes - të tilla si kartat e kreditit, ka dhjetëra mënyra të tjera tërheqjeje në ExpertOption. Por tërheqja e parë është gjithmonë e disponueshme vetëm (!) në mënyrën e pagesës që keni përdorur për depozitim.


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


A ka një llogari demo?

Ne ju ofrojmë të përdorni një llogari demo me bilanc prej 10 000 parash virtuale në mënyrë që të jeni në gjendje të vlerësoni përfitimet e platformës së tregtimit.


Sa para mund të fitoj në llogarinë e praktikës?

Ju nuk mund të përfitoni nga transaksionet që kryeni në llogarinë e praktikës. Ju merrni fonde virtuale dhe bëni transaksione virtuale. Është menduar vetëm për qëllime trajnimi. Për të tregtuar duke përdorur para reale, duhet të depozitoni fonde në një llogari reale.


Si të kaloj midis llogarisë së praktikës dhe llogarisë reale?

Për të kaluar midis llogarive, kliko bilancin në këndin e sipërm qendror. Sigurohuni që të jeni në sallën e tregtisë. Paneli që hapet tregon të gjitha llogaritë tuaja: llogarinë tuaj reale dhe llogarinë tuaj të praktikës. Klikoni një llogari për ta bërë atë aktive që të mund ta përdorni për tregtim.

Si llogaritet fitimi im?

Fitimi juaj nga një tregti mund të jetë deri në 95% të shumës së investimit. Fitimi varet nga situata aktuale e tregut.


Cila është shuma minimale që mund të investoj?

Shuma minimale për të investuar në një tregti të vetme është 1 $.


A ka ndonjë komision për kryerjen e transaksioneve me llogarinë time tregtare?

Kompania jonë nuk merr asnjë komision për transaksionet tuaja. Por komisione të tilla mund të merren nga sistemet e pagesave ose grumbulluesi i pagesave.


Për sa kohë përpunohen kërkesat për tërheqje?

Kërkesat për tërheqje përpunohen brenda një dite pune.


A ka ndonjë tarifë tërheqjeje?

Ne nuk marrim asnjë tarifë. Komisioni mund të ngarkohet nga një sistem pagese për përpunimin e transaksioneve.


Cila është shuma minimale për tërheqje?

Shuma minimale e tërheqjes është 10 dollarë
Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!

Lini një koment

Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!